Behandlingar/Priser

Klassisk massagebehandling inkl. RF/Vakuum/Led

Akuttid 30 min behandling 750 kr, ring eller skicka sms för förfrågan 070-6008191

30 minuter behandling 500kr
– rygg, axlar & nacke eller ben.

50 minuter behandling  750 kr
– helkropp eller rygg, axlar & nacke.

80 minuter behandling 1200 kr
-helkropp med fötter, nacke, hårbotten och ansiktsmassage.

30 minuter Behandling av käkar 600 kr – Behandling med Radiofrekvens/Vakuum/Led på käkar och hals samt massage på inre käkmuskler mot bl.a. nackbesvär-tinnitus-balans/yrselbesvär-migrän-spänningshuvudvärk-spända käkar.

40 minuter Idrottsmassage 650 kr -Behandling med Radiofrekvens/Vakuum/Led för snabb återhämtning.

50 minuter Myofasciell massagebehandling 750 kr – Behandlingsmetod specifikt inriktad på muskulaturen och bindväven som finns runt omkring och i muskulaturen. Myo står för muskel och fascia för bindväv och myofasciell massage påverkar både den djupa och ytliga bindväven om den är stram och kompakt.
Resultatet efter en behandling brukar kännas som att man fått ”kostymen” justerad och blivit rörligare.

50 minuter Cellulitbehandling 850 kr -behandling med vakuum som dränerar slaggprodukter runt fettceller vilket ger effekt mot celluliter och taightar till.

110 minuter Superlyxig mixbehandling topp till tå – Du får en total genomgång av hela kroppen som startar med 15 min på vibrationsplatta som sätter igång cirkulationen och lymfsystemet snabbt och effektivt i hela kroppen.
Efter det får du slappna av på en varm massagebänk och njuta av 50 min massage inkl RF (värme) och Vakuum (mekanisk kopping), sen är det dax att ge ansiktet kärlek med 45 min ansiktsmassage inkl RF/vakuum som jämnar ut linjer och till sist en lyxig kur med produkter från Hanzz o Heidii
Du blir en ny människa på både in och utsida.

60 minuter Behandling av Akupressur-Punkter inom Kinesisk Medicin med Klassisk massage inkl RF/Vakuum – Förberedande uppvärmning med massage inkl. RF/Vakuum med Magic Pot för att sedan stimulera Akupunktur-Punkter med händer enligt Traditionell Kinesisk Medicin, TCM.
Du behöver beskriva dina problem i meddelandefältet vid bokningstillfället så jag kan förbereda mig på bästa sätt för en effektivare behandling. Metoden hjälper både vid akut och långvarig smärta.

Du avgör själv efter behov hur du vill lägga upp tiden.
Läs mer om klassisk massage här.

Villkor

Betalning sker via digital kassa med kontant, kort, swish eller fakturering.

Om avbokning ej sker senast 12 timmar innan bokad tid så debiteras hela kostnaden.
Har du frågor är det bara att kontakta mig på 070-600 81 91

.